Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης (28/2/2024)

23/02/2024 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ
Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης (28/2/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε την 28η Φεβρουαρίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα «Υπηρεσίες που παρέχονται από καφέ -μπαρ» ιδιοκτησίας του κ. Γεωργακόπουλου Γεωργίου του Παναγιώτη, που βρίσκεται επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 57-59 στην Τρίπολη.
  1. Γνωμοδότηση για την ονοματοδοσία της ανωνύμου οδού μεταξύ των Ο.Τ. 951-953 Α και 952-955-953 κάθετη στην οδό Αγάπης.
  1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «εστιατόριο» στον εσωτερικό χώρο, με την επωνυμία Κατριμουστάκης Κωνσταντίνος – Μπόζνος Γεώργιος και Σια Ο.Ε. που βρίσκεται επί της οδού Επισκόπου Ανθίμου 7 στην Τρίπολη.
  1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «Επιχείρηση Αναψυχής – Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Παρασκευής και Προσφοράς Πρόχειρου Γεύματος» στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία COPPOLA O.E. που βρίσκεται επί της οδού Μαλλιαροπούλου 3 στην Τρίπολη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΡΑΛΛΗΣ