Πρόσκληση συνεδρίασης Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (10/4/2023)

04/04/2023 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ
Πρόσκληση συνεδρίασης Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (10/4/2023)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Δ/νση : Αταλάντης & Λαγοπάτη

Τ.Κ. 221 32 Τρίπολη

Τηλ. : 2713 - 600426

Κοινοποίηση:

Δήμαρχο Τρίπολης

κ. Κωνσταντίνο Τζιούμη

Τρίπολη 4 Απριλίου 2023

Αρ. Πρωτ.: 28

ΠΡΟΣ:
Τα μέλη του Συμβουλίου

της Κοινότητας Τρίπολης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε την 10η Απριλίου 2023, ημέρα Μεγάλη Δευτέρα και ώρα 18:00 να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Γνωμοδότηση για την έκδοση απόφασης κανονιστικού χαρακτήρα για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης σε περιοχή στην επέκταση Σταδίου (εντός Σχεδίου Τρίπολης) και συγκεκριμένα σε οδούς κάθετες στις οδούς Γεωργίου Παρασκευόπουλου και Ευκλείδου.
  2. Γνωμοδότηση για την έκδοση απόφασης κανονιστικού χαρακτήρα για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την τροποποίηση της υφιστάμενης σήμανσης που αφορά τη στάθμευση των οχημάτων σε τμήμα της οδού Παπαναστασίου (από οδό Παπαρηγοπούλου ως οδό Ακαδημίας), εντός Σχεδίου πόλης Τρίπολης και επανακαθορισμός της επιτρεπόμενης στάθμευσης στην ίδια οδό.
  3. Γνωμοδότηση για την έκδοση απόφασης κανονιστικού χαρακτήρα για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την τροποποίηση της υφιστάμενης σήμανσης που αφορά τη στάθμευση των οχημάτων σε τμήμα της οδού Πλαπούτα (από οδό Νικηταρά ως οδό Θεοκλήτου), εντός Σχεδίου πόλης Τρίπολης και επανακαθορισμός της επιτρεπόμενης στάθμευσης στην ίδια οδό.
  4. Παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα «καφενείο – σνακ μπαρ» ιδιοκτησίας της κας Stan Elena-Viorica του Vasile, που βρίσκεται επί της οδού Μεταμορφώσεως 3 στην Τρίπολη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ